Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن حاج کاظمیان گفت: در طرح بهار قرآن هر روز یک پیام قرآنی توسط حدود ۱۵ هزار دانشجو و دانش آموخته دانشگاه معارف قرآن و عترت (ع) اصفهان برای مخاطبان آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی مختلف بازنشر می‌شود.

این پیام‌های قرآنی توسط تیم خُبره‌ای از استادان و کارشناسان تولید محتوا در دانشگاه معارف قرآن و عترت (ع) اصفهان تهیه شده است که موضوع پیام‌های قرآنی منتخب در این طرح، کاربرد قرآن در سبک زندگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته او دانشجویان و دانش آموختگان ما می‌توانند پیام‌های قرآنی منتخب را هر روز برای مخاطبان خود در فضای مجازی بازنشر کنند و با توجه به ضریب نفوذ شبکه‌های اجتماعی در جامعه، انتشار آموزه‌های قرآنی به سهولت و در سطح گسترده انجام می‌شود.

قرآن دریای وسیعی از معارف و رسوم زندگی برای سعادت بشر است و در طرح بهار قرآن تلاش کردیم تا مباحث و پیام‌های کاربردی در سبک زندگی بویژه برای جوانان انتخاب شود تا به آن‌ها در تصمیم گیری در موقعیت‌های مختلف کمک کند.

حاج کاظمیان می‌گوید دانشگاه معارف قرآن و عترت (ع) اصفهان دانشجویان توانمندی در زمینه‌های مختلف چند رسانه‌ای داردبه گونه‌ای که این دانشجویان با کمک استادان خود به تولید محتوا در علوم قرآنی با استفاده از روش‌های مختلف و قابل استفاده در شبکه‌های اجتماعی می‌پردازند.

این دانشگاه آماده همکاری با کارشناسان و گروه‌های تخصصی برای تولید محتوا در زمینه معارف قرآن و عترت است.

رییس دانشگاه معارف قرآن و عترت (ع) اصفهان می‌گوید آموزش علوم قرآنی بویژه برای نسل نوجوان و جوان از اهمیت خاصی برخوردارست و وظیفه استادان و فرهنگیان جامعه این است که محتوای کاربردی را برای زندگی نسل جوان آماده کنند تا زمینه انس با قرآن در جامعه بیش از پیش فراهم شود.

او به سابقه ۳۰ ساله دانشگاه معارف قرآن و عترت (ع) اصفهان پرداخت وگفت: این دانشگاه از مراکز آموزش عالی غیر انتفاعی است که بصورت خیریه اداره می‌شود و تا کنون بیش از ۱۵ هزار دانش آموخته داشته است.

دانشگاه معارف قرآن و عترت (ع) اصفهان حدود یک هزار و ۳۰۰ دانشجو در رشته‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد دارد.


منبع:ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه معارف قرآن و عترت ماه رمضان بهارقرآن شبکه های اجتماعی دانشگاه معارف قرآن و عترت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۰۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: برگزاری نمایشگاه ملی حمل‌ونقل دانش‌بنیان حاصل اجرای فرامین مقام معظم رهبری است و مشارکت‌های مردمی را در بحث تولید، به‌ویژه تولید فناورانه به‌دنبال دارد.

سیدعلی‌محمد میرمحمدی میبدی با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا ضمن تشکر از برگزارکنندگان این رویداد مهم جهت انتخاب دانشگاه صنعتی برای محل استقرار این نمایشگاه اظهار کرد: دانشکده حمل‌ونقل، عمران و صنایع از دانشکده‌های دانشگاه صنعتی اصفهان است که برنامه‌های متعدد مدیریت شهری در ارتباط با پروژه‌های حمل‌ونقلی و ترافیکی را دنبال می‌کند، همچنین در این زمینه مقاله‌های بسیار خوبی را در داخل کشور و خارج از آن ارائه کرده است.

وی با تاکید بر اینکه به‌طور معمول حداقل سالانه حدود ۵۰ مقالات متعدد توسط اساتید دانشکده حمل‌ونقل تولید می‌شود، افزود: پژوهشکده حمل‌ونقل نیز کنار این دانشکده فعال است، همچنین برگزاری نمایشگاه ملی حمل‌ونقل دانش‌بنیان حاصل اجرای فرامین مقام معظم رهبری است و مشارکت‌های مردمی را در بحث تولید، به‌ویژه تولید فناورانه به‌دنبال دارد.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه یکی از نقاط‌ضعف ما این است که نتوانسته‌ایم یافته‌ها و محصولات خود را به‌خوبی با برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی به دید عموم برسانیم، افزود: شاید مسئولان امر و متولیان باید راهکاری بیندیشند تا توده‌های مختلف مردم و جامعه دانش‌آموزی و دانشگاهی به چنین فضاهایی بیشتر راه پیدا کنند.

میرمحمدی میبدی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در حوزه دانشگاه‌ها تاکید کرد: مسئولان باید از این ظرفیت‌ها استفاده کنند تا بتوانیم فعالیت نخبگان این مرز و بوم که به تولید و محصول رسیده است را به مردم نشان دهیم.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با تاکید بر اینکه ۱۱ هزار دانشجو در دانشگاه صنعتی اصفهان مشغول تحصیل هستند، گفت: دانشجوی نخبه خلاق از محصولات این دانشگاه بوده و مدیران موفق بسیاری در این دانشگاه پرورش یافته‌اند.

میرمحمدی میبدی اضافه کرد: در تمام حوزه‌ها اقدامات مهمی را انجام می‌دهیم که امکان اطلاع‌رسانی آن به‌دلیل مسائل امنیتی وجود ندارد، اما می‌توان گفت که این اقدامات بسیار ارزنده است.

کد خبر 750010

دیگر خبرها

  • رقابت ۱۸۰ فرهنگی در مسابقات قرآن و عترت درمبارکه
  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در سپیدان
  • دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی، منادی قرآن و معارف اهل بیت(ع)
  • لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است
  • مسابقه های قرآن، عترت و نماز در کرمانشاه
  • امام جمعه اصفهان: گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران در مشهد
  • نمایشگاه ملی قرآن کریم در کابل
  • گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود